Ecopower

Samen investeren in hernieuwbare energie

Ecopower is een coöperatie die investeert in projecten omtrent hernieuwbare energie. Het produceren en gebruiken van 100% hernieuwbare energie is hun doel. Volgens Ecopower, en enkele studies die zij aanhalen op hun officiële website, kan dit gerealiseerd worden tegen het jaar 2050. Hoewel Ecopower op niets anders dan hernieuwbare energie inzet, kan het bedrijf nog niet beantwoorden aan de vraag. U moet dus een beetje geduld hebben en u inschrijven op een wachtlijst.

Als u lid wordt van Ecopower wordt u niet enkel mede-eigenaar van windmolens en zonnepanelen, maar heeft u ook recht om mee te beslissen in de politiek die uitgevoerd wordt door de BVBA (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). Bovendien moet u een aandeel van minstens €250 kopen.


Hoe een contract bij Ecopower tekenen?

Als u een contract bij Ecopower wenst te tekenen, vergelijk dan de tarieven voor elektriciteit en kies voor het aanbod van Ecopower.


Hoe een contract bij Ecopower opzeggen?

Als u uw contract bij Ecopower wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.


Contact

Adres:

Ecopower cvba

Posthoflei 3/3

2600 Berchem


Tel: 03/287 37 79

E-mail: info@ecopower.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.