Ebem

Ebem is een energiebedrijf dat stroom en aardgas verkoopt aan gezinnen, zelfstandigen en bedrijven. Het werd opgericht in 2002 en is gevestigd in Merkplas. De naam Ebem is de afkorting voor “elektriciteitsbedrijf Merksplas”.

Ebem laat op haar website weten dat zij een leverancier is die duurzaam onderneemt en die zorgt draagt voor het milieu. Dit jaar maakte het bedrijf bekend dat zij veel zal investeren in hernieuwbare energie, windenergie en biogas in het bijzonder. Dit is uitzonderlijk aangezien Ebem slechts over een kleine productiecapaciteit bezit. Het bedrijf koopt dan ook het grootste deel van haar energie van andere leveranciers voordat het verspreid wordt.


Hoe een contract bij Ebem tekenen?

Als u een contract bij Ebem wenst te tekenen, vergelijk dan de tarieven voor elektriciteit en kies de aanbieding van Ebem.


Hoe een contract bij Ebem opzeggen?

Als u uw contract bij Ebem wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.


Contact

Adres:

Ebem bvba

Industrieweg 3-5

2330 MerksplasTel: 014 43 10 32

E-mail: info@ebem.be

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.