Dommel

Dommel is een Belgische operator die mobiele telefonie en internet aanbiedt. Het bedrijf, dat opgericht werd in 1998, is momenteel gevestigd in Vlaanderen, in de stad Landen. De Dommel website is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Dommel is een virtuele operator (MVNO) die dus niet over een eigen netwerk beschikt. Om haar diensten en producten aan de klanten te kunnen aanbieden, maakt Dommel gebruik van het Proximus-netwerk.

De strategie van Dommel

Dommel is begaan met haar (potentiële) klanten, vooral met wat zij betalen voor wat ze krijgen. Om die reden biedt Dommel haar klanten producten en abonnementen aan waarbij de klanten betalen wat ze verbruiken. Dommel berekent wat u op een maand verbruikt en rekent u dat verbruik aan (niet meer, niet minder) aan het eind van de maand.

De producten van Dommel

Op het gebied van mobiele telefonie, biedt Dommel zogenaamde post-paid kaarten aan. Zoals hierboven uitgelegd werd, betaalt u dus enkel wat u die maand werkelijk verbruikt heeft. De startprijs aan het begin van elke maand is dus €0. Dit maakt dat het aanbod van Dommel zeer uniek is. Er zijn weinig of geen operatoren die met een post-paid kaart of abonnement werkt.
Waar Dommel zich nog mee onderscheidt ten opzichte van andere gsm-operatoren is de manier waarop de gsm provider de prijs van de gesprekken berekend. Ze kijken daarbij niet naar hoeveel minuten maar naar hoeveel seconden u gebeld heeft in de afgelopen maand. De strategie hierachter is opnieuw om de klanten te laten betalen wat ze echt verbruiken. Niet meer, niet minder.

Naast gsm-abonnementen, biedt Dommel ook internet aan, nl. “een razendsnelle internetverbinding met gratis vaste lijn”.

Hoe een contract bij Dommel tekenen?

Om een contract voor internet bij Dommel te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende providers in België en kies voor de aanbieding van Dommel.

Om een contract voor een gsm-abonnement te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende operatoren in België en kies voor de aanbieding van Dommel.

Hoe een contract bij Dommel opzeggen?

Als u uw contract bij Dommel wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen. In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Adres:

Schedom nv

Sint-lambertusstraat 87

3401 Landen


Tel:011 920 000


E-mail:info@dommel.com

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.