Dhb bank

DHB Bank (Nederland) N.V. is een Nederlandse bank. DHB Bank is eigendom van HCBG Holding BV (70%), dat in Nederland is opgericht, en van Türkiye Halk Bankasi A.S. (30%), de tweede grootste publieke bank in Turkije. Sinds 1999 heeft de bank zich gevestigd en ontwikkeld in België.
DHB biedt een scala van diensten aan aan particulieren en professionals. Dit zijn er veel, gaande van een eenvoudige zichtrekening tot hypothecaire leningen en een reeks van spaarrekeningen. DHB Bank heeft ook enkele 100% online diensten. DHB is met andere woorden een gemengde bank: een mix van een traditionele en een online bank. Dit bedrijf heeft zeven vestigingen in België, de meeste in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De verschillende spaarrekeningen van DHB Bank

DHB Bank biedt vier verschillende soorten spaarrekening aan: twee gewone spaarrekeningen en twee termijnrekeningen.

DHB spaarrekeningen

  • DHB Plus: vanaf 4 september 2015 is de basisrente 0,30 % per jaar en de getrouwheidspremie 0,70 %. Geen roerende voorheffing tot € 1.880 of € 3.760 voor rekeningen geopend op naam van beide echtgenoten of wettelijk samenwonenden.
    In geval van wettelijk samenwonenden is een kopie van het samenwoningsattest, uitgereikt door de gemeente, vereist.
  • DHB S@ve Online: de DHB S@veOnline spaarrekening biedt u een eenvoudige spaarformule met een hoog rendement aan. U kan uw saldo beheren en overschrijvingen naar derden uitvoeren vanaf de zichtrekening verbonden aan de DHB S@veOnlinespaarrekening. U kan uw spaar- en zichtrekening op elk moment beheren. De spaarrekening is enkel geschikt voor meerderjarigen. Vanaf 6 oktober 2015 is de basisrente 0,30 % per jaar en de getrouwheidspremie 0,70 %.

DHB Termijnrekeningen

  • DHB Advantage
  • DHB Advantege Online

Hoe klant worden bij DHB bank


Als u graag klant wil worden bij DHB, vergelijk spaarrekeningen en kies voor de spaarrekening van DHB.

Contact

Adres:

DHB Bank

Koningsstraat 168

1000 Brussel


Tel: 02/221.04.60

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.