Comfort energy

Comfort Energy is met 250.000 klanten de grootste leverancier van mazout in België. Het bedrijf, gevestigd in Hasselt, heeft 10 opslagplaatsen verspreid over alle Belgische provincies. In 2014 besliste het energiebedrijf om voortaan ook gas en elektriciteit aan te bieden. Naar eigen zeggen kwam die beslissing er om de daling van de stookolieverkoop tegen te gaan (jaarlijks tussen 3% en 7%)

 

Hoe een contract bij Comfort Energy tekenen?

Als u een contract bij Comfort Energy wenst te tekenen, vergelijk dan de prijzen voor elektriciteit en gas en kies het aanbod van Comfort Energy.

 

Hoe een contract bij Comfort Energy beëindigen?

Als u uw contract bij Belpower wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

 

Contact

Comfort Energy heeft 12 filialen, met name in Anderlecht, Antwerpen, Bastenaken, Bergen, Geel, Gent, Hasselt, Kampenhout, Lincent, Luik, Merksplas en Namen. Voor de contactinformatie per filiaal kunt u terecht op de website van Comfort Energy.

U kunt ook op een algemeen nummer terecht met al uw vragen: 078 150 700

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.