Belgian telecom

Al meer dan 30 jaar richt Belgian Telecom zich op de bedrijven en is daarbij actief in verschillende beroepssectoren. Belgian Telecom legt de nadruk op het menselijke aspect van het bedrijf met een team van 50 medewerkers die allen genieten van een ruime expertise en een lange werkervaring. De operator wil vernieuwend zijn door hun prijzen, aanbiedingen en technische diensten te laten evolueren zodat ze steeds bij de klanten passen.

Hoe een contract bij Belgian Telecom tekenen?

Om een contract voor internet bij Belgian Telecom te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende providers in België en kies voor de aanbieding van Belgian Telecom.

Om een contract voor een gsm abonnement te tekenen, vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende operatoren in België en kies voor de aanbieding van Belgian Telecom.

Om een contract te tekenen voor een Triple Play abonnement (internet, TV, vaste telefoon), vergelijk dan de abonnementen en de prijzen van de verschillende aanbieders en kies voor de aanbieding van Belgian Telecom.

Hoe een contract bij Belgian Telecom opzeggen?

Als u uw contract bij Belgian Telecom voor internet, gsm, en/of Triple Play wenst te beëindigen, moet u enkel een opzegbrief naar de operator sturen. In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u het contract wil stopzetten, rekening houdend met de opzegtermijn van een maand.

Contact

Adres:

Belgian Telecom

Driesstraat 58 / 202

9050 Gand


Tel: 02/290 45 00

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.