Auxifina

Auxifina is het handelsmerk van Silver Finance NV, kredietgever en kredietbemiddelaar.

500x500 BENL email

De verschillende persoonlijke leningen van Auxifina

Auxifina biedt verschillende leningen op afbetaling aan. Allereerst is er de persoonlijke lening. Met de simulator op de website van Auxifina berekent u het bedrag van uw maandelijkse afbetaling. Wanneer u de gewenste lening heeft gevond, kunt u meteen doorgaan naar het formulier om de lening aan te vragen. Deze aanvraag is gratis en niet-bindend, u kunt steeds van gedachten veranderen. Volgens de website van Auxifina zijn deze persoonlijke leningen geschikt voor bv. de inrichting van een kinderkamer, de aankoop van een nieuwe TV, etc.
De renovatielening is perfect voor mensen die hun huis willen renoveren door bv. een veranda te bouwen, een nieuwe keuken te kopen, de woonkomer opnieuw in te richten, etc. Met de renovatielening van Auxifina kunt u het bedrag dat u nodig heeft in één keer lenen, zonder dossierkosten, notariskosten of registratierechten te betalen. Elke maand betaalt u een vast bedrag.
De autolening is de gepaste lening als u een nieuwe of tweedehandswagen wil kopen, of een motor. Met de simulator op de website van Auxifina kunt u het bedrag berekenen dat u maandelijks zou moeten betalen.

Hoe klant worden bij Auxifina?

Als u graag klant wil worden bij Auxifina, vergelijk dan de persoonlijke leningen op onze site en kies voor de lening van Auxifina.

Contact

Op de website van Auxifina kunt u terecht voor de contactinformatie van het dichtstbijzijnde kantoor. U kunt ook steeds een online contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@auxifina.be.

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.