Antargaz

Antargaz is een gasleverancier die tot de Amerikaanse groep UGI Corporation behoort. UGI is is de wereldleider wat gasdistributie betreft. De groep is aanwezig in elke onderdeel van de gasmarkt, van het vloeibaar maken van gas tot de aflevering. De onderneming blijft echter voornamelijk actief in de levering van propaan- en butaangas (in tanks of flessen).

Antargaz is een Frans bedrijf dat in de jaren 1930 is opgericht. Het werd daarna de leider van de distributie van butaan- en propaangas in Frankrijk en in de Benelux. Meer dan 650 000 ton gas worden elk jaar afgeleverd aan meer dan 3 miljoen gebruikers in die landen. Het bedrijf heeft een geschatte omzet van €700 miljoen.

In 2009 begon Antargaz met een nieuwe activiteit: de aflevering van aardgas aan professionnele en particulieren klanten. Vandaag is dit enkel in Wallonië en Vlanderen beschikbaar. Antargaz hoopt dit binnenkort ook in Brussel aan te bieden. Voor de particulieren wordt slechts één aanbod voorgesteld: een variabel tarief. De professionnele klanten hebben de keuze tussen een aanbod met een variabele prijs en één met een vaste prijs.

Hoe een contract bij Antargaz tekenen?

Als u een contract voor gas bij Antargaz wenst te tekenen, vergelijk dan de tarieven voor gas en kies voor het aanbod van Antargaz.

Hoe een contract bij Antargaz opzeggen?

Als u uw contract bij Antargaz wenst te beëindigen moet u enkel een contract tekenen bij een nieuwe leverancier. Uw oud contract wordt automatisch verbroken.

Contact

Adres

Antargaz Belgium N.V.

De Kleetlaan 5A

1831 Diegem

Tel. 02/246.00.46

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.