Allo rtl

Allo RTL & Base: sterke partners

Allo RTL is een mobiele operator die opgericht is door de RTL Group. Deze operator is een een MVNO (mobile virtual network operator) en beschikt dus niet over een eigen netwerk. Allo RTL maakt gebruik van het netwerk van Base, met wie de operator een sterk partnerschap heeft. Uit deze samenwerking is bovendien ook nog een andere virtuele operator geboren, nl. Contact Mobile.

Het aanbod van Allo RTL

Allo RTL heeft traditionele aanbiedingen zoals gsm-abonnementen waarvan de prijzen kan variëren afhankelijk van uw wensen. De operator onderscheidt zich echter daar haar nauwe betrokkenheid met RTL. Deze samenwerking stelt de operator in staat een aantal interessante diensten aan te bieden onder de noemer ‘RTL Universe’. Zo is het mogelijk om via Allo RTL gratis notificaties te krijgen van de laatste sportuitslagen, uw horoscoop, uw favoriete TV-series, etc.

Allo RTL gebruikt de samenwerking met RTL om klanten aan te trekken. Zo gebeurt veel van haar communicatie via bekende presentatoren van TV en radio.

Hoe een contract bij Allo RTL ondertekenen?

Vergelijk de prijzen van alle Belgische gsm-operatoren en kies het aanbod van Allo RTL.

Hoe een gsm-abonnement bij Allo RTL opzeggen?

Als u uw abonnement bij Allo RTL wilt opzeggen, moet u een opzegbrief schrijven. In die brief vermeldt u het nummer van uw contract en de datum waarop u uw abonnement wenst stop te zetten (rekening houdend met een opzegtermijn van een maand).

Contactinformatie

Adres:


RTL Belgium nv

Av Jacques Georgin, 2

1030 Brussel


Tel. 0486 19 1953

KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. KillMyBill gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie.