Record bank

Record Bank

Record Bank is een dochteronderneming van de Nederlandse bankgroep ING Groep NV, een van de Europese leiders en biedt haar diensten aan aan particulieren en kleine bedrijven. Record Bank is een Belgische bank opgericht in 2001 en eigendom van de ING Groep. Record Bank is zeer snel gegroeid in zeer korte tijd. Record Bank biedt verschillende spaarrekeningen aan.

De geschiedenis van Record Bank

Record Bank bestaat sinds 2001 en is ontstaan uit de fusie van vier Belgische banken: Record Bank (voorheen SEFB), Dipo Spaarbank, Vaderlandsche Spaarbank en Sodefina. Record Bank is nu een dochteronderneming van ING, die haar enige aandeelhouder is. Record Bank is een onafhankelijke bank maar legt dus wel verantwoording af aan ING België. Record Bank biedt aan particulieren, kleine bedrijven biedt eenvoudige, veilige en transparante financiële diensten aan.
Sinds haar oprichting heeft Record Bank zich snel ontwikkeld door een aantal banken over te nemen: Westkrediet in 2002, AGF Bank België in 2003, Mercator Bank in 2004 en Eural in 2005. Record Bank werkt nu met een netwerk van agenten en onafhankelijke makelaars, en heeft meer dan 700 bankkantoren in België. Record Bank heeft zo’n 800.000 klanten, waaronder dus particulieren en kleine bedrijven. De bank heeft een 500-tal kantoren. Record Bank verleent geen krediet aan grote bedrijven, waardoor het minder kwetsbaar is voor een economische crisis.

De spaarrekeningen van Record Bank

Webspaarrekening van Record Bank

Met de gereglementeerde online spaarrekening van Record Bank geniet u van een mooi rendement. Bovendien kunt u, waar u ook bent, uw spaarrekening online beheren. Aangezien het een online spaarrekening is, kunt u deze niet via een kantoor beheren (overschrijvingen, cash afhalen aan het loket, …). Deze spaarrekening biedt 0,01% basisrente en 0,10% getrouwheidspremie aan op jaarbasis .

Platinumspaarrekening van Record Bank

Deze spaarrekening is geschikt voor u als u wilt sparen aan een hoog rendement en op lange termijn. Deze spaarrekening biedt een basisrente van 0,01% en een getrouwheidspremie van 0,10% op jaarbasis aan. Uw spaargeld is bovendien altijd beschikbaar en er is geen minimum bedrag dat u moet storten.

Hoe klant worden bij Record Bank?


Als u graag klant wil worden bij Record Bank, vergelijk spaarrekeningen en kies voor de spaarrekening van Record Bank.

Contact:

Adres:
Record Bank
Henri Matisse straat 16
1140 Brussel (Evere)

Tel. 02 728 98 88